Status vedr. Corona juni 2020

Kære venner og gæster.
I Koncertsalen Alsion følger vi nøje myndighedernes anvisninger om afholdelse af arrangementer i koncertsale og teatre under de indeværende, midlertidige regler. Vi har opstillet ekstra spritstandere samt ændret lidt i adgangsforholdene, så vi kan holde den krævede afstand.
Derfor vil I opleve, at der indtil videre er ændret på måden, som vi kan afholde arrangementer på. I skal eksempelvis indtage den plads, I får oplyst. I skal sørge for, at der altid er et ledigt sæde rundt om jer - både til siderne samt foran og bag jer. I skal ligeledes udelukkende benytte den indgang, der står på jeres billet. Yderligere vil vi bede jer om, udelukkende at benytte følgende adgang til Alsion jf jeres siddeplads - også selv om I plejer at gøre det på en anden måde:
Indgang 0: Gå ind i Alsion via terrassen ud mod Alssund
Indgang A og B: Benyt hovedindgangen
Indgang C og D (balkon): Benyt indgangen ved EASV.
Når arrangementet er ovre, bedes I vente med at forlade salen, indtil I får besked på det. Vi vil gøre vores bedste for at få jer ud af salen række for række, så alle har mulighed for at overholde afstandskravet.
Tusind tak for at hjælpe både os og hinanden med at passe godt på!
Har I spørgsmål til de enkelte arrangementer, skal I til enhver tid kontakte arrangøren eller det sted, hvor I har købt billetten. Koncertsalen Alsion er ikke arrangør og hverken kan eller må udtale sig på arrangørs vegne. Arrangøren fremgår af jeres billet.
 
 

Personale

Stine Dudda

Presse, kommunikation, markedsføring og agenter/bookere

indu@sonderborg.dk
+45 – 27 90 54 74

Kirsten Lorenzen Steen

Agenter/bookere, kontrakter og koordinering

krse@sonderborg.dk
+45 – 24 98 46 87

Søren Knudsen

Scenemester

sk@alsion.dk
+45 – 40 68 01 02

Chres Hansen

Rødskjorter (billetkontrol)

chres@alsion.dk
+45 – 60 11 19 14

Poul Valdemar Nielsen

Direktør for Fonden Koncertsalen Alsion

pvn@koncertsalalsion.dk
+45 – 50 50 14 45

Billetsalg

Koncertsalen Alsion sælger og koordinerer ikke billetter. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb af billetter, skal du kontakte det enkelte arrangements arrangør eller den enkelte billetudbyder.