Status vedr. corona-restriktioner

Kære venner og gæster.
 
I Koncertsalen Alsion følger vi nøje myndighedernes indeværende, midlertidige regler om afholdelse af arrangementer med siddende publikum. Vi har opstillet ekstra spritstandere samt ændret lidt i adgangsforholdene, så vi kan holde den krævede afstand.
 

Husk corona-pas og ID

Myndighederne kræver, at enhver publikumsperson over 15 år fremviser et gyldigt coronapas og ID forud for at kunne komme ind i Koncertsalen Alsion. Er du over 15 år, og kan du ikke fremvise gyldigt coronapas ved indgangen, er personalet i Koncertsalen Alsion ved lov tvunget til at afvise dig ved døren.

Desuden skal enhver uanset alder kunne fremvise ID på forlangende.

Myndighederne kræver, at det er coronapasset, som du finder på www.sundhed.dk og sundhedsappen – det er ikke tilstrækkeligt at fremvise en negativ test. Koncertsalen Alsion kan ikke gøres ansvarlig for deraf følgende tabt billet.

Hold afstand

Vi har sørget for, at der ikke opstår klumper foran indgangene til salen. I vil eksempelvis opleve, at I bliver ledt i en sløjfe rundt på det indendørs indgangsniveau, sådan så I har god mulighed for at holde den krævede afstand, selv om mange gæster skulle komme på samme tid.
 
Vi gør vores bedste for at ekspere køen hurtigst muligt. I kan hjælpe ved, at I holder jeres billetter og eventuelle mails/sms'er med information om ombookinger og nye tidspunkter klar, når I kommer til billetkontrollen.
 
De fleste arrangementer foregår i denne tid uden pause. I må derfor gerne tage jeres drikkevarer med ind i salen.
 
Vi beder jer om at overholde myndighedernes regler om at
  • holde mindst 1 meters afstand til andre
  • spritte jeres hænder af
  • anvende mundbind, når I står op og/eller bevæger jer rundt. Når I har indtaget jeres plads i salen og sidder ned, må I tage mundbindet af.
Derfor vil I opleve, at der indtil videre er ændret lidt på måden, som vi kan afholde arrangementer på. I skal eksempelvis indtage den plads og benytte den indgang, I får oplyst. Hvert andet sæde i salen er spærret - og er tydeligt skiltet som spærret. Vi beder jer respektere dette - og ikke rykke sammen, også selv om I har købt billet sammen. Ellers overholder vi ikke myndighedernes krav om en afstand på 100 cm til fremmede, da der er mindre end 100 cm mellem hver række.
 
Når arrangementet er ovre, bedes I vente med at forlade salen, indtil I får besked på det. Vi vil gøre vores bedste for at få jer ud af salen, så vi undgår at danne kø.

Personer i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19 bør udvise forsigtighed ved besøg.

Frit sædevalg eller nummeret plads?

Nogle arrangører er nødt til at dele arrangementet over to eller flere tidspunkter for at overholde afstandskravene. Ligeledes kan nogle arrangører vælge at give jer en ny plads, mens andre bliver nødt til at gå bort fra nummererede pladser og i stedet indføre frit sædevalg.
 
Det er derfor vigtigt, at I kontrollerer den mailadresse, I brugte, da I købte jeres billetter. Eventuelle ændringer vil arrangør nemlig meddele jer der. Bemærk, at det er arrangør - og ikke Koncertsalen Alsion - der bestemmer, om en forestilling er med nummererede eller unummererede sæder.
 
Alle spørgsmål vedrørerende ændringer i pladser og billetter skal I derfor rette til arrangøren eller det sted, hvor I har købt billetten. Koncertsalen Alsion er ikke arrangør og hverken kan eller må udtale sig på arrangørs vegne. Arrangøren fremgår af jeres billet.
 
 

Personale

Stine Dudda

Presse, kommunikation, markedsføring og agenter/bookere

indu@sonderborg.dk
+45 – 27 90 54 74

Kirsten Lorenzen Steen

Agenter/bookere, kontrakter og koordinering

krse@sonderborg.dk
+45 – 24 98 46 87

Søren Knudsen

Scenemester

sk@alsion.dk
+45 – 40 68 01 02

Chres Hansen

Rødskjorter (billetkontrol)

chres@alsion.dk
+45 – 60 11 19 14

Poul Valdemar Nielsen

Direktør for Fonden Koncertsalen Alsion

pvn@koncertsalalsion.dk
+45 – 50 50 14 45

Billetsalg

Koncertsalen Alsion sælger og koordinerer ikke billetter. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb af billetter, skal du kontakte det enkelte arrangements arrangør eller den enkelte billetudbyder.