Koncertsalen Alsion råder over tre pladser til kørestolsbrugere.

De tre kørestolspladser med tilhørende ledsagerplads er pladseret på række 26 ved indgang A og B. Der kan af brand-, evakuerings- og sikkerhedshensyn ikke oprettes flere eller andre kørestolspladser end disse tre.

Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” på siden for den pågældende koncert. Du kan ikke reservere kørestolspladser ved at ringe til os, da vi ikke arrangerer koncerterne - og derfor heller ikke bestemmer, hvordan billetterne er sat i salg.

De tre pladser købes efter princippet først til mølle. Der må ikke placeres kørestole andre steder i salen.

Ledsagerkort

Koncertsalen Alsion er en sal, man lejer. Det betyder, at det altid er lejer/arrangør, der bestemmer, hvordan et arrangement sættes i salg. Det betyder også, at det er lejer/arrangør, der bestemmer prisen på de forskellige billetter - herunder prisen for kørestolsbrugere og ledsagere.

Er du gangbesværet eller bare ikke glad for trapper

For at sikre bedst muligt udsyn fra alle tilskuerpladser er de fleste stolerækker placeret på hvert sit niveau. Det medfører en række trapper med en del trin.

Er du ikke glad for at gå på trin, så gør du klogt i at vælge rækkerne 1 - 10, når du bestiller billetter. Disse rækker er på plant gulv. Række 11 og 12 har et lavt trin hver på cirka 10 centimeter. Du skal gå på trin til alle andre stolerækker, med mindre du har ret til en kørestolsplads på række 26.

Række 1 - 12 er placeret ud for indgang 0. Her tager du elevatoren i indgangs-foyeren og trykker på 0.