TV-2

Torsdag
14-03-19
20:00

Køb billetter

TV-2's største hits - og en række nye sange.

TV-2 er gået i studiet igen. Denne gang for at indspille deres 19. studiealbum med den legendariske producer Greg Walsh, som bandet efter mange års pause i samarbejdet har genoptaget forbindelsen med.

Det kan købes fra efteråre 2018, og resultatet af anstrengelserne vil blive præsenteret på en landsdækkende turne i starten af det nye år sammen med en perlerække af solide TV-2 hits fra de sidste 36 år.

Det, der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på, at bandet har givet sin stil en drejning mod det mere umiddelbare og rockede. ”Energien er i front”, siger bandet selv, med en vis klædelig jysk beskedenhed.

En af titlerne på det nye album er "Er vi glade eller hva’?". Sangen rejser spørgsmålet, om vi er dér hvor vi forestiller os vi skulle være – og hvis ikke, så hvorfor ikke, og hvordan kommer vi videre?

Det er store temaer, som der helst skal et voksent band som TV-2 og en underfundig og lyrisk forsanger som Steffen Brandt til at håndtere.

Det er det hverdagens lille vanvid, der kendetegner TV-2s sange. Paradokserne, set fra skæve vinkler, men altid fyret af med præcision, et smil i øjet og et smittende beat.

Når Steffen Brandt leverer sin pointer, er det med en udtale, der omhyggeligt smager på hvert enkelt ord. Man kan nyde hvert et sekund, men til forskel fra mange andre trubadurer, er der samtidig ren, rå og uforfalsket rock i de gamle drenge.

Denne koncert er arrangeret af Kultur i Syd.

Sted: Koncertsalen

Tilbage