Troldspejlet in Symphony

Begivenhed: Troldspejlet in Symphony

Onsdag
10-02-21
20:00

Køb billetter

Hvad er et computerspil uden et symfoniorkester? Ikke meget…..

Troldspejlet In Symphony er en symfonisk aften med Jakob Stegelmann og den bedste musik fra computerspillenes og de nørdede films verden.

Hør Sønderjyllands Symfoniorkester genskabe de fantastiske musikalske stemninger, der er filmenes og spillenes livsnerve - den lyd, de ikke kan leve uden - og som gør, at vi bliver grebet.

På programmet er spilklassikere som Call of Duty og Doom - men også helt nye spil som det danske Forgotton Anne. Fra nørdefilmene får vi både superhelte-musik, fantasy-klassikere og gyser og science fiction-musik fra Star Trek til Dødens Gab.


Dirigent: Peter Ettrup Larsen
Konferencier: Jakob Stegelmann

Vigtigt at vide om billetter
Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage