Trash 2:0

Begivenhed: Trash 2:0

Fredag
07-05-21
19:00

Køb billetter

Alt, der kan slås på, er slagtøjsmusik. Basta.

Trash består af to slagtøjsspillere, der underholder med events og shows. Her blandes musik og teater blandes på helt nye måder. Instrumenterne er almindelige ting som skraldespande, cykler og plastikrør, som de bruger til at lave overraskende musikalske shows med solidt tag i såvel børn som voksne.

Trash er en alsidig og erfaren slagtøjsduo, der inviterer til musikalske løjer for hele familien. Gruppen har spillet over 500 koncerter og shows i Norden og Baltikum. Yderligere har de optrådt for blandt andet TV2, Nordisk Ministerråd, UEFA og Copenhagen Jazzfestival.

Dirigent: Christian Øland
Solister: Slagtøjsgruppen TRASH

Vigtigt at vide om billetter
Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage