Tobias Dybvad

Begivenhed: Tobias Dybvad

Lørdag
12-03-22
19:00

Køb billetter

Ud med brok! Komikeren hylder det positive livssyn i sit nye stand-up show, Levemand.

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet, spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand. Her hylder komikeren det positive livssyn. Det viser han eksempelvis gennem historier om hans eget opgør med den ”indre, dumme stemme”, som kan kalder den.
- Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner. Så har man gjort det rigtig svært for sig selv, siger Dybvad.
Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedystil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.

Levemand er Dybvads fjerde one-man show. Det følger i kølvandet på “Sjov mand - klam person-lighed”, 2013, “Er det ikke dig fra Dybvad?”, 2015, og “Fasser partner”, 2018, som alle har trukket fulde huse. Derudover har Dybvad gennem 11 sæsoner skabt en af TV2 Zulus største succeser med satireprogrammet Dybvaaaaad.

Vigtigt at vide om billetter

Tajmer Booking er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage