Les Miserables (AFLYST)

Begivenhed: Les Miserables (AFLYST)

Torsdag
03-02-22
20:00

Køb billetter

Musikken fra en af verdens største musicaler direkte fra Alsion.

Oplev et stort orkester under ledelse af Stephen Ellery opføre Les Miserables sammen med 15 solister og koret. Glæd dig til blandt andet "I Dreamed a Dream", "One Day More", "Do You Hear the People Sing" og "On My Own".

Les Miserables af Boublil / Schönberg er en af de længst kørende musicaler i verden. Den er for længst blevet kult, og mennesker verden over kan genkende den på bare de første to takter.

Med på scenen i Sønderborg er også sangen "Suddenly", der blev komponeret specielt til Hugh Jackman i Tom Fords storfilm fra 2012. Den blev Oscar-nomineret til årets bedste filmsang.

Det er ekstraordinært, at originale scener fra filmens globale succes fra 2012 vil blive vist på storskærmen ved denne koncert - i samarbejde med Universal Pictures.

Optrædende

Daniel Koek
Daniel Koek synger hovedrollen som Jean Valjean i “The Music of Les Misérables”. Denne rolle har han sunget flere gange tidligere, blandt andet ved 25-års jubilæumskoncerten for “Les Misérables” i Royal Albert Hall i London.

Han er født i Australien og studerede på Elder Conservatorium of Music i Adelaide og på Mountview Academy.

Daniel Koek spillede Tony i “West Side Story”, Father Frank i verdensturnéen til “Saturday Night Fever” og Craig i “Chess”, samt til den nye australske produktion af Andrew Lloyd Webbers “Phantom of the Opera”.

Julie Lund
Julie Lund synger Fantine og Eponine i “The Music of Les Misérables”. Hun har allerede tidligere påtaget sig rollen som Eponine og ser frem til comebacket. Født i Danmark, hvor hun optræder på de danske scener som sanger og skuespiller

Julie Lund har allerede optrådt på scenen som Belle i “Beauty and the Beast”, Roxie i “Chicago”, Frenchy og Patty i “Grease” og Maria Magdalena i “Jesus Christ Superstar”. Hun har indsunget dub-roller for Disney, DreamWorks, Apple og Netflix-produktioner.

Chris Green
Chris Green synger som Marius i “The Music of Les Misérables”. Tidligere overtog han rollen som studievennen Grantaire i “Les Misérables”.

Chris blev født i Worcestershire, England og uddannet på Wessex Academy of Performing Arts. I England, Østrig og Tyskland kunne han ses som Jack i “Into the Woods”, Friedrich i “The Sound of Music”, og senest som Claude i “Hair”.

Richard Munday
Richard Munday synger som inspektør Javert i “The Music of Les Misérables”.

Han er fra det sydlige Wales og studerede på Mountview Theatre School.

Tidligere har han spillet roller som Raoul i Phantom of the Opera, Harry Bright i Mamma Mia, Tybalt i Romeo and Juliet, Macbeth i Macbeth and the Beast in Beauty and the Beast.

Chloé Taylor
Chloé Taylor synger Cosette i “The Music of Les Misérables”.

Tidligere sang hun Donna i “Mamma Mia”, Glinda i “Wicked” og spillede Helena i “A Midsummeright’s Dream”. Hun sang også i “West Side Story in Concert” i Royal Albert Hall i London og optrådte som solist med Glasgow Philharmonia Orchestra i Royal Concert Hall i Glasgow.

Greg Miller Burns
Greg Miller Burns synger Enjolas og Thenardier i The Music of Les Misérables.

Siden han blev færdig på Arts Educational School i London, har Greg været hjemme på scenen såvel som i film og tv. Han spillede Thomas Hepburn i filmen “Mary Queen of Scots” og Christian i Netflix -serien “Lovesick”. Han var for eksempel på scenen i Westend-produktionen af ​​”Wicked”, i “Carrie” og “Legally Blonder”.

Vigtigt at vide om billetter

PH Show er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

  • Eksterne links

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage