Nytårs-Solisterier

Lørdag
25-01-20
14:00

Gratis adgang

Glæd dig til festlig eftermiddag med Simon og Garfunkels største hits.

Nis Pedersen og Morten Lützhøft lægger ud med årets første Solisterier, der er i nytårets tegn. Makkerparret giver et uddrag af deres teaterkoncert, Bridge Over Troubled Water. Sikkert er det, at det som vanligt bliver festligt. Glæd dig allerede nu!

Om teaterkoncerten

Teaterkoncerten ”Bridge Over Troubled Water” er historien om 2 unge drenge fra Queens, New York, der gik hen og blev verdens mest succesrige duo nogensinde.
At verdens mest elskede duo blev ædt op af jalousi og fjendskab, ville have været en fascinerende historie om et venskab som blev ofret på kunstens og berømmelsens alter. I researchen på Simon & Garfunkel finder man to mennesker som har været, og er, venner hele livet, men kunstnerisk stoppede deres samarbejde efter ”Bridge over Troubled Water”. Det var ikke fordi der ikke var masser af uenigheder mellem dem, men noget stort drama var der ikke. Der var et musikalsk geni og en gudsbenådet sanger, som hver især var stærke individer der bidrog til uenighederne.”
Deres 5. album “Bridge Over Troubled Water” fra 1970 blev markeret med adskillige forsinkelser grundet deres kunstneriske uenigheder. De brød samarbejdet som uvenner i 1970 inden albummet var udkommet.

Solisterier er et samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Cafe Alsion og Sønderborg Kommune.

Sted: Cafescenen

Tilbage