Slagtøjskoncert

Torsdag
23-01-20
20:00

Køb billetter

Symfonikerne gentager succesen: Atter en aften med slag i.

Centralt i denne koncert står slagtøj som soloinstrument. Efter uropførelsen af ”Koncert for slagtøj og orkester” skrevet til Sønderjyllands Symfoniorkester og tilegnet orkestrets slagtøjsspiller, Henrik Termansen, i februar 2018 stod det klart, at en repremiere på dette fantastiske værk for slagtøj og orkester var uundgåelig.

Sønderjyllands Symfoniorkester byder hermed atter engang velkommen til en forrygende fejring af slagtøjet og dets muligheder i enhver henseende.

Komponisten Søren Monrad beskriver selv værket således:

”Jeg har forsøgt at komponere et udadvendt og letforståeligt stykke musik spændende fra strengt rytmiske strukturer over blide meditative klangfulde forløb til kraftfulde udladninger i spektakulære instrumentopsætninger. Værket bærer præg af mit omfattende kendskab til slagtøjsinstrumentariets og orkestrets mangfoldige klangmuligheder, samt min livslange baggrund i den klassiske musik og min vedvarende kærlighed til jazz og fusionsrock”.

Der er koncertintroduktion klokken 18.30

Koncerten er uden pause.

Dirigent: Søren Kinch Hansen
Solist: Henrik Termansen, slagtøj

Program
Tjajkovskij: Romeo og Julie (originalversion 1869)
Søren Monrad Slagtøjskoncert - repremiere

Koncerten er arrangeret af Sønderjyllands Symfoniorkester.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage