Simon & Garfunkel Revival Band

Søndag
27-10-19
20:00

Køb billetter

Simon & Garfunkels album “The Sound of Silence” var den oprindelige duos gennembrud. Her – så mange år efter – har Simon & Garfunkel Revival Band skabt sig et navn. Hvor de end optræder, gør de et uudsletteligt indtryk på publikum og får fantastiske anmeldelser.

De optræder med smukke og lidenskabelige ballader, som “Scarborough Fair” og “Bright Eyes” samt klassiskere som “Mrs. Robinson”, “Bridge over Troubled Water”, “El Condor Pasa”, “The Boxer”, “Cecilia” og “The Sound of Silence”. Der skal naturligvis førsteklasses musikere til at fremkalde de sande følelser for Simon & Garfunkels musik.
Evnen til at fremkalde de storslåede minder har netop musikerne i Simon & Garfunkel Revival Band med Michael Frank, sang og guitar, Guido Reuter, sang, violin og piano, og yderligere tre musikere.
Stemmerne ligger tæt op ad originalerne, og musikernes instrumentale færdigheder er lige så imponerende som deres scenefremtræden. Alt i alt er resultatet et perfekt show.

Koncerten er arrangeret af Wigt International | Wigt Productions Ltd.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage