Schleswig-Holstein Musik Festival

Torsdag
27-08-20
20:00

Køb billetter

Japansk stjernevirtuos og stort, tysk symfoniorkester spiller Nielsen og Sibelius.

Schleswig-Holstein Musik Festival er Europas største musikfestival. Traditionen tro kommer festivalen også til Koncertsalen Alsion i 2020.
I år bliver det med den japanske violinvirtuos, Midori, der sammen med NDR Radiophilharmonie spiller Sibelius' violinkoncert i d-mol. Efter pausen tager orkestret favntag med Carl Nielsen Maskerade og 4. symfoni. Andrew Manze er dirigent.
Det bliver med andre ord en af de sjældne aftener i koncertsalen. Koncertsalens akustik fyldes til bristepunktet med store toner og mange mennesker på scenen.
For et dansk stampublikum bliver det særligt spændende, da Carl Nielsen med få undtagelser spilles i fortrinsvis Danmark af danske orkestre. Schleswig-Holstein Musik Festivals fokus på Carl Nielsen til årets musikfestival markerer den måske største udenlandske præsentation af den danske nationalkomponist. Mon der er forskel på, hvordan man spiller Nielsen i Danmark eller udlandet? Konkluder selv 27. august.

Vigtigt at vide om billetter
Sønderborg Kommune og Schleswig-Holstein Musik Festival er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Program
Jean Sibelius:
Violinkoncert d-mol, op. 47

Carl Nielsen:
Overture til Maskerade
Symfoni nummer 4, op. 29

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage