Sæsonåbning

Begivenhed: Sæsonåbning

Fredag
10-09-21
20:00

Køb billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester åbner sæsonen.

Med Chefdirigent Johannes Wildner i spidsen for orkestret og orkestrets leder af 2. violinerne Mihaela Oprea som solist, byder Sønderjyllands Symfoniorkester velkommen til sæsonen 2021/22 med en trio af danske komponister.

Først gælder det Kuhlaus ouverture til operaen Elverhøj, som synes at genlyde af danske og svenske folkeviser samt tydeligt markerer det nationalromantiske ideal fra den tid.

Herfra bevæger vi os til Gades stort anlagte romantiske violinkoncert, og koncerten afsluttes med musik af Carl Nielsen, der som komponist af danske sange og symfonier samtidig er en af vores fremmeste romantiske symfoniske modernister.

Kuhlau: Ouverture til Elverhøj
N. Gade: Violin Concerto, Op. 56
Nielsen: Symfoni nr. 4, ”Det uudslukkelige”

Chefdirigent Johannes Wildner
Solist: Mihaela Oprea, violin

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

 

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage