Ramasjang Julemysteriet

Torsdag
12-12-19
00:00

Hent Gratis billet

Alle børnehaver og skoleelever i 0. og 1.-klasser i ledsagelse med deres pædagog/lærer er inviteret til gratis koncert med DR Ramasjang. Det bliver festligt!

Kom og vær med til at løse det store julemysterium i Koncertsalen ALSION! Ramasjang Mysteriet og Kristian gør din dag lidt mere mystisk, når de sammen med et velspillende band, hjælper julemanden med at opklare det store julemysterium.

Julen er i fare! Selveste julemanden er blevet bestjålet og ingen ved hvem skurken er!

Hvis ikke mysteriet bliver opklaret hurtigst muligt, vil det være slut med julegaver, juletræer nisser og rensdyr for altid. Heldigvis er der en sidste chance: Ramasjangs detektiv, Kristian! Han er en mester i at finde spor og han kender Ramasjangs syv skurke ind og ud.

Sammen med alle børnene vil Kristian prøve at finde ud af, hvem af de syv der har været på spil. Er det den gamle Reichardt Thomsen? Den svenske danseslyngel Danse Staffan? Fodboldtossen Ronni Roligan? Hanne Riffel? Camping Vagn? Preben Pølsesnak eller Fru Pudderkvast? Én ting er sikkert: Det bliver en højspændt koncert med alle de kendte, prisvindende sange fra Ramasjang Mysteriet med et velspillende band på scenen.

Man kan vælge mellem tre tidspunkter:

kl. 09.00 - 09.45: Koncert 1

kl. 10.45 - 11.30: Koncert 2

kl. 12.30 - 13.15: Koncert 3

Bemærk
Disse koncerter er kun til børnehaver og 0. og 1. klasser i ledsagelse af en pædagog/lærer.

Koncerterne er gratis. De enkelte børnehaver og skoler sørger selv for transport til/fra Alsion.

Koncerten er arrangeret af DR Musikariet, Sønderborg Kommune og Koncertsalen Alsion.

  • Eksterne links

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage