Ønsk en koncert

Begivenhed: Ønsk en koncert

Torsdag
23-06-22
20:00

Køb billetter

Send dit musikønske til sæsonens sidste symfonikoncert. Måske går det i opfyldelse.

Sankt Hans-koncerten har den armensk-danske pianist Marianna Shirinyan som solist. Marianna har høstet adskillige priser i løbet af sin karriere og spillet utallige klassiske koncerter i Danmark og i udlandet både som solist og kammermusiker.

Dirigenten bliver vinderen af Malko Dirigent Konkurrencen 2021, som først kendes efter finalen i Radiohusets Koncertsal i maj 2021.

Ønsk en koncert

Med undertitlen ”Ønskekoncert” ønsker Sønderjyllands Symfoniorkester at opfordre publikum til at medvirke ved programsætningen.

Send dit musikønsker til info@sdjsymfoni.dk med ordet ”Ønskekoncert” i emnefeltet senest den 1. november 2021. Herefter vil orkestrets programudvalg udvælge og sammensætte programmet til dette års Sankt Hans-koncert.

Dirigent: Malkovinder fra 2021
Solist: Marianna Shirinyan, klaver

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage