Nytårssolisterier


27-01-19
14:00

Gratis adgang

Sønderjyderne vender hjem til Nytårssolisterier i Cafe Alsion

Søndag 27. januar bliver en af de særligt velbesøgte Solisterier. Hovedsproget bliver sønderjysk, for Chresten Speggers, Lars Thiesgaard og Christoffer Brodersen vender for en stund hjem til deres bardommes område.

Det er da også et godt program, som Dansk Solistforbund har skruet sammen den søndag. Tre sønderjyder vender nemlig hjem til Alssunds bred, når Chresten Speggers og Lars ”Manden med de mange stemmer” Thiesgaard giver den Kalle & Kloj, og Christoffer Brodersen deler rundhåndet ud af sin karriere som musicalsanger.

Solisterier starter som vanligt klokken 14, og der er gratis adgang. Man finder sin plads efter princippet først til mølle i Cafe Alsion. Solisterier er mangeårigt samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Cafe Alsion, Koncertsalen Alsion og Sønderborg Kommune. Læs mere om arrangementet på www.koncertsalen-alsion/solisterier

Om programmet
Chresten Speggers er født og opvokset i Mjang. Han er skuespiller, performer og formand for Dansk Solistforbund. Lars Thiesgaard fra Gråsten er en af Danmarks bedst kendte stemmer. Han går under tilnavnet ”Manden med de mange stemmer”. Han lægger således dansk røst til eksempelvis Grisling, Pinky, Pumba og både Don Karnage, Vildkat og Hotdog i Luftens Helte. Han var i en periode det populære indslag ”Hvis din mor var …” på P3.

Kalle og Kloj er efterhånden blevet et par gamle drenge i gårde, men livet har for deres vedkommende ikke udviklet sig så meget. Og sådan går det bedst.Publikum skal høre lidt om livet og dagligdagen fra Hundslev til Dynt, om de skavanker man efterhånden får, når man nærmer sig de 60, om konerne derhjemme (Midde og Anmaj), og om de oplevelser og tanker de har, når de har set et naturvidenskabeligt program i fjernsynet. Publikum kommer også til at høre om SØB (Synnejysk Øvesætte Byro).

Christoffer Brodersen fra Gråsten er musicalsanger. Han spillede hovedrollen i Queenmusicalen, We Will Rock You, i Royal Arena og Jyske Bank Boxen (2017). Han blev personligt godkendt af Queenmedlemmerne Brian May og Roger Taylor. Han har også sunget hovedpartiet som den russiske skakmester i Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførsel af CHESS i 2018, og han har netop afsluttet sin udsolgte julekoncert-turné med makkeren Mark Dixon.

  • Eksterne links

Sted: Cafescenen

Tilbage