Nytårskoncert

Onsdag
06-01-21
20:00

Køb billetter

Godt nytår med festlig musik!

Sønderjyllands Symfoniorkester har atter programmet fyldt med et brag af en nytårsfest. Solister er Julie Steincke og Frederik Rolin. Altid humørfyldte David Riddell vil bidrage med fejende orkesterstykker og festlige klassiske nytårstoner. En nytårskoncert med de skønneste sange, arier og duetter fra musicalens, operettens og operaens verden. 

Julie Steincke har under kunstnernavnet JulieAnn slået sit navn fast både som skuespiller og sanger på blandt andet musicalscenen. Baryton Frederik Rolin har de seneste år markeret og etableret sig på operascener i hele landet.

Dirigent: David Riddell
Sangsolister: Julie Steincke og Frederik Rolin

Vigtigt at vide om billetter
Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage