Musical: Lyset over Skagen (UDSOLGT)

Tirsdag
24-09-19
19:30

Køb billetter

En sommerdrøm af en musical – om de kendte malere

Lyset over Skagen var en stor publikumssucces, da den for nogle år siden blev opført på Alsion. Siden er den blevet efterspurgt af mange, der ønsker at gense den eller som gik glip af den. Det er derfor med stor glæde, vi nu kan præsentere denne splinternye version af musicalen.

Lyset over Skagen er historien om malerne i Skagen, ægteparrene Krøyer og Ancher samt de mange andre kunstnere på ”toppen af Danmark” omkring forrige århundredeskifte. Festlige optrin med et stort ensemble veksler med fortættede scener og romantiske ballader i et nationalt-folkeligt musik- og sangunivers.

Det er en farvesymfoni og en klangpalet, hvor trådene samles af mesterinstruktøren Daniel Bohr, der har modtaget flere Reumert-priser for sine fremragende musical-opsætninger. Musicalen er skrevet og komponeret af Thomas Høg, Niels Brunse, Kim Sørensen og Peter Spies, der hver for sig står bag en række kendte og succesfulde musicals som Jordens Søjler, Skammerens Datter, Pelle Erobreren, Fregatten Jylland og Atlantis, og flere af de medvirkende er ligeledes kendt fra de senere års største musicalsuccesser.

Der er 18 musicalsangere på scenen. De førende roller:
Tomas Ambt Kofod: P.S. Krøyer
Silke Biranell: Marie Krøyer
Jesper Lundgaard: Michael Ancher
Nicoline Siff Møller: Anna Ancher
Anders Teigen: Holger Drachmann
Joachim Knop: Hugo Alfvén
Anders Bircow

Denne koncert er arrangeret af Sønderborg Teaterforening.

Sted: Koncertsalen

Tilbage