Mozarts klaverkoncert

Begivenhed: Mozarts klaverkoncert

Torsdag
24-02-22
20:00

Køb billetter

Mozart, Mozart, Mozart.

Chefdirigent Johannes Wildner fører os fra Mozarts første symfoni og en af hans tidlige klaverkoncerter med ”lynskridt” frem til hans sidste symfoni nr. 41 med tilnavnet Jupiter. Dette tilnavn fik den ikke af Mozart selv, men af den tyske violinist og impresario Johann Peter Salomon, som givetvis er blevet inspireret af symfoniens storslåede og kraftfulde udtryk.

Man kan således ved disse to koncerter opleve Mozarts symfoniske udvikling fra den allerførste til hans sidste symfoni i kombination med en af hans mange værker for hans hovedinstrument klaveret.

Chefdirigent Johannes Wildner
Solist: Jasminka Stancul, klaver

Mozart: Symfoni nr. 1
Mozart: Klaverkoncert nr. 9
Mozart: Symfoni nr. 41

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage