Mozart, fløjte & harpe

Begivenhed: Mozart, fløjte & harpe

Torsdag
24-11-22
19:30

Køb billetter

Symfoniorkestrets egne musikere er atter engang i front til en storslået koncert.

Koncerten lægger ud med Emilie Luise Friederika Mayer, som var en tysk komponist i 1800-tallet.

Efter denne åbning kan publikum nyde aftenens to solister i Mozarts koncert for fløjte og harpe. Det er en af kun to dobbeltkoncerter, som han skrev, og det eneste værk af Mozart for harpe som soloinstrument. Værket er blandt de mest populære koncerter og medtages ofte på CD-optagelser, hvor et af de to soloinstrumenter er i fokus.

Koncerten afsluttes med Schuberts 6. symfoni. Franz Schubert komponerede den fra oktober 1817 til februar 1818, men den blev først uropført få måneder efter Schuberts død i 1828 i Wien. Symfonien har tilnavnet ”Lille C-dur” for at adskille den fra hans 9. symfoni, i samme toneart, som er kendt som ”Den store C-dur”.

Dirigent: Henrik Schaefer
Solister: Bettina Zielke, fløjte
Lucie Delhaye, harpe

E. Mayer: Ouverture Nr. 2
W. A. Mozart: Koncert for fløjte og harpe
F. Schubert: Symfoni Nr. 6, D.589, “Lille C-dur”

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage