Lis Sørensen

Begivenhed: Lis Sørensen

Lørdag
06-11-21
20:00

Køb billetter

Alle elsker Lis Sørensen. 

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra fire årtier samt nye forrygende numre. Hun står  skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, herunder Fuld af Nattens Stjerner, Tæt på Ækvator og Mine Øjne De Skal Se.

Hun leverer alt med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Hun er en sangerinde, som skiller sig ud. Hendes erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som publikum i Alsion har oplevet det mange gange gennem årene.

Med sin varme og stærke vokal i centrum favner Lis Sørensen et stadigt større publikum. En aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane og en energisk tilstedeværelse her og nu.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage