Jesper Lundgaard

Søndag
24-11-19
20:00

Køb billetter

De store stemmers mestre er klar til "Årets Julekoncert 2019".

På sin 10-års jubilæumsturné for Årets Danske Julekoncert i 2018 viste Jesper Lundgaard nye højder for sit populære juleshow. Koncertsalene var fyldte og showet større end nogensinde før. I 2019 sætter han barren endnu højere.

Med sig på scenen har Jesper Lundgaard sit erfarne seksmandsorkester med guitar, klaver, trommer, bas og blæsere. Læg hertil et blændende kor ledet af den trofaste kapelmester, Edi Premate. Med er også hele områdets sanglærker, koncertkoret fra Sønderjysk Pigekor.

Det er med stolthed, at Jesper Lundgaard kan meddele, at årets gæstesolist er den internationale sangstjerne Susanne Elmark. Gennem årene har hun sunget i de største koncert- og operahuse over hele verden. Susannes smukke stemme og hendes utrolige scenenærvær vil med garanti blive en stor oplevelse for publikum. Sammen med Jesper vil Susanne krydre aftenen med nogle af de største duetter.

Glæd dig til en aften med skønsang af danske og engelske julesange, musikalske overraskelser, humor, livsglæde og fællessang.

Denne koncert er arrangeret af Future Live.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage