Isabelle van Keulen Ensemble

Torsdag
01-08-19
20:00

Køb billetter

Den verdenkende violinvirtuos, Isabelle van Keulen, har sit ensemble med til Sønderborg.

Det bliver en af de aftener, som man glæder sig til i lang tid – og husker længe efter. Sønderborg Kommune og Schleswig-Holstein Musik Festival samarbejder atter i år to koncerter, der indeholder musik lidt ud over det sædvanlige.
Koncerten i Koncertsalen Alsion bringer den verdenskendte violinist Isabelle van Keulen til Sønderborg. Hun har sit ensemble med. Sammen vil de spille Bach und Piazzolla. De to komponister har nemlig en del til fælles.
Argentinske Astor Piazzollas kendte tango, La muerte del ángel, lægger således ud med en fuga. Piazolla elskede nemlig Bach. Der går faktisk en historie fra den tid, da han boede i New York med sine forældre. Ud af et åbent vindue flød musik, der satte strøm til den unge mand. Senere fandt han ud af, at det var et værk af Bach – og han var solgt.
Således er det nok mest kendte enkeltnummer fra hans tangoopera, Maria de Buenos Aires, en fuga, nemlig Fuga y misterio.
Så det drejer sig om at tune ørerne ind på Bach, når de denne aften lytter til tango. Det bliver et lækkert musikalsk møde, som vi sjældent oplever det i Koncertsalen Alsion.
Ensemblet består ud over Isabelle van Keulen af Ulrike Payer, Rüdiger Ludwig og Christian Gerber.

Koncerten er arrangeret af Schleswig-Holstein Musik Festival og Sønderborg Kommune

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage