Isabelle van Keulen

Torsdag
30-01-20
20:00

Køb billetter

Der er atter fornemt besøg på solistfronten.

Stjernesolisten Isabelle van Keulen vender tilbage til Koncertsalen Alsion, efter at hun i august 2019 gæstede salen med sit ensemble.
Sammen med orkestrets chefdirigent, Johannes Wildner, tager hun hul på det nye år i selskab med blandt andet Brahms’ violinkoncert. Isabelle van Keulen kan se tilbage på en forrygende international violinkarriere. En karriere som blev grundlagt, da hun i 1984 med et slag brød igennem ved at vinde Eurovisionkonkurrencen “Young Musician of the Year 1984” og derved via tv-transmissionerne slog igennem i hele Europa.
På programmet står også Tjajkovskijs symfoni nr. 4. Den blev komponeret i 1877-1878 og blev uropført i det Russiske Musik Selskab i Moskva 22. februar 1878 med Nikolaj Rubinstein som dirigent. Symfonien fik i Mellemeuropa tilnavnet ”Fatum”, som betyder ”Skæbne”.
Der er koncertintroduktion klokken 18.30.

Chefdirigent: Johannes Wildner
Solist: Isabelle van Keulen, violin

Program
Carl Nielsen: Forspil til 2. akt af Saul og David
Brahms: Violinkoncert
Tjajkovskij: Symfoni nr. 4

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage