Grevinde Alexandra: Mit lykkelige land

Onsdag
23-01-19
19:00

Køb billetter

En sjælden mulighed for at komme lidt tættere på grevinde Alexandra på en særlig aften.

Denne unikke aften har publikum mulighed for at opleve et foredrag, hvor grevinde Alexandra med udgangspunkt i sin nye bog, Mit lykkelige land, fortæller om sit eget liv og sit syn på Danmark. Et land, som hun i dag føler sig 100 pct en del af.
Aftenen er en rejse i Alexandras eget liv. Det er en personlig fortælling om, hvordan hun blev prinsesse og mor, samt hvad det hele og Danmark har betydet for hendes liv – og hendes egen lykke.

Mit lykkelige land er en kærlighedserklæring til Danmark. Samtidig er det en personlig fortælling om at blive en lykkelig dansker. I bogen forsøger hun blandt andet at finde svar på, hvorfor danskerne gang på gang kåres som et af verdens lykkeligste folkefærd. I sin søgen rejser hun Danmark rundt. Hun opsøger landskaber og virksomheder, hun besøger øboere og vinterbadere, og hun konsulterer eksperter i blandt andet kunst, sprog og lykke. Alle bringer de hende tættere på dansk historie, kultur og identitet. Samtidigt er turen en personlig rejse i erindringen. Tanker, hun også vil dele med publikum.

Foredrag og spørgsmål fra salen
Aftenen er delt op i to. Første del, hvor grevinde Alexandra vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben samtale- og spørgesession, hvor grevinde Alexandra efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare en række spørgsmål fra publikum.

Dette foredrag er arrangeret af Tikko.

  • Eksterne links

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage