Solisterier

Begivenhed: Solisterier

Lørdag
18-09-21
14:00

Gratis adgang

Caspar Phillipson vender tilbage til Solisterier i Cafe Alsion - denne gang med det anmelderroste Late Night Show.

Caspar Phillipson markerer sit 25-års skuespillerjubilæum det anmelderroste one man-show, Late Night, der sidste efteråret væltede publikum på Posthus Teatret i København.
Caspar Phillipson er ene mand på scenen – og ved flyglet. Repertoiret er gennemført sort humor og spænder fra Tom Lehrer over Bent Fabricius Bjerre og Monty Python til diverse danske filmsange. Det er et vaskeægte coronashow, som han sammensatte, da hans filmoptagelser i Hollywood blev aflyst. Sunset Boulevard blev erstattet af stuen hjemme på Amager. Herfra underholdt sangeren og skuespilleren hver uge sine facebookfølgere med en ny sang ved flyglet. Det blev så i efteråret til et show på den lille scene på Rådhustorvet.

Caspar Phillipson alias John F. Kennedy
Caspar Phillipson har i et kvart århundrede brilleret som skuespiller og sanger på de danske teater- og musicalscener samt i danske og udenlandske biograffilm. Blandt andet spillede han John F. Kennedy over for Natalie Portsmans Jackie i hollywoodfilmen af samme navn. En præsident, han for øvrigt spiller igen i 2021 i den kommende Brad Pitt-producerede film om Marilyn Monroe, Blonde.
Solisterier er et samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Koncertsalen Alsion, Cafe Alsion og Sønderborg Kommune.

Sted: Cafescenen

Tilbage