folkBALTICA: Åbningskoncert

Onsdag
06-05-20
20:00

Køb billetter

Brølende bifald taler sit tydelige sprog: folkBALTICAs åbningskoncert begejstrer.

folkBALTICA har atter gang i en stor koncertoplevelse. Glæd dig til blandt andet folkBALTICA Ensemblet, Sønderjysk Pigekor samt den finske pianist, Milla Viljamaa. Sidstnævnte er årets ”huskunstner”. Det vil sige en musiker, der personificerer festivalens musik. 

I anledning af 100 året for grænsedragningen har festivalen bedt en dansk og en tysk sangskriver om at skrive en særlig sang på begge sprog til festivalen. Danske Christian Juncker og tyske Felix Meyer har taget udfordringen op. Sangen fremføres på aftenen.

folkBALTICA Ensemblet er festivalens eget ungdomsensemble, der under ledelse af violinist og komponist Harald Haugaard, der samtidig er festivalens kunstneriske leder, spiller traditionel og ny folkemusik. Ensemblet består af unge musikere i aldersgruppen 15-25 år fra begge sider af grænsen. Med musikken som fælles sprog ophæver ensemblet den grænse, som blev draget for 100 år siden. De unge mennesker skaber identitet, der er uafhængig af nationalt tilhørsforhold.

Glæd dig til en festlig aften!

Denne koncert er arrangeret af folkBALTICA og Sønderborg Kommune.

Særligt om kørestolspladser
Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen

Tilbage