Familiejulekoncert

Begivenhed: Familiejulekoncert

Tirsdag
29-11-22
18:30

Køb billetter

Symfoniorkestret er atter klar med en af årets helt store klassiskere: Familiejulekoncerten med stort nissekor.

Sønderjyllands Symfoniorkesters årlige julekoncert for børn får dette år besøg af Silja Okking, som blev kendt for at have været på Sommer Summarum i 2016 og 2017. Hun har arbejdet for DR Ramasjang siden 2011, var vært på Mini MGP i 2016, 2017 og 2018 og på Børne MGP i 2019.

Især børn og unge vil kunne huske hende for dette. Så det er et kendt og populært ansigt, børnene kommer til at møde ved de festlige og underholdende julekoncerter med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Susanne Vibæk Svanekier står i spidsen for orkestret. Hun er et stort talent, som er i fuld gang med en lovende karriere.

Derudover får orkestret traditionen tro hjælp af nissekor bestående af børn fra lokale skoler fra Sydslesvig, Syd- og Sønderjylland.

Dirigent: Susanne Vibæk Svanekier
Solist: Silja Okking

Nissekor: Skolebørn fra Sydslesvig samt Syd- og Sønderjylland

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage