Den virtuose trompet

Begivenhed: Den virtuose trompet

Torsdag
12-01-23
19:30

Køb billetter

Oplev symfoniorkestrets solotrompetist Elias Heigold som solist i Arutunians trompetkoncert.

Koncerten starter med ”Feens kys”, oprindeligt musik til en ballet i én akt komponeret af Stravinskij til George Balanchine og New York City Ballet i 1928. Musikken tager udgangspunkt i H. C. Andersens eventyr ”Isjomfruen”.

Herefter optræder orkestrets solotrompetist Elias Heigold som solist i Arutunians trompetkoncert, som rummer både sjælfulde smægtende melodier, der leder tankerne hen på armensk folkemusik, men også masser af teknisk virtuose steder, som giver solisten alle muligheder for at demonstrere sin virtuositet og tekniske færdigheder.

Koncerten afrundes med Rachmaninovs mægtige 2. symfoni, som sammen med klaverkoncerterne nr. 2 og 3 er hans mest populære og oftest spillede værker.

Koncerten dirigeres af den taiwanske mesterdirigent Shao-Chia Lü, som således får et glædeligt gensyn med det orkester, han var chefdirigent for i perioden 2014-2017.

Koncertintroduktion kl. 18.30

Dirigent: Shao-Chia Lü
Solist: Elias Heigold, trompet

I. Stravinskij: Divertimento fra The Fairy’s Kiss
A. Arutunian: Trompetkoncert
S. Rachmaninov: Symfoni nr. 2, Op. 27

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sted: Koncertsalen Alsion

Tilbage