Alsion Konsertsal er veldig behagelig å spille i. Den har en perfekt balanse mellom rommelighet og intimitet, og den klinger både rikt og klart, siger Leif Ove Andsnes om Koncertsalen Alsion i Sønderborg

” Alsion Konsertsal er veldig behagelig å spille i. Den har en perfekt balanse mellom rommelighet og intimitet, og den klinger både rikt og klart."

Leif Ove Andsnes, pianist

”I was enormously impressed by the acoustics at the Alsion. They are warm and true to life and have all the necessary immediacy for a great live concert experience."

Julian Lloyd Webber, cellist

”Super sal! Jeg har oplevet salen som performer, som publikum og som komponist med optagelse af min musik og alt med smukkeste resultat."

Palle Mikkelbord - jazzmusiker og komponist

”Une decouverte merveilleuse que cette salle de concert qui sonne magnifiquement.
Un Bonheur sur chaque note. Bravo!"

Renaud Capucon - violinist

”Vi var alle samme enige: Det fineste sted, vi var på hele på turneen, var på Alsion. Det er virkeligt fantastisk. Så tillykke med dette sted."

Sanne Salomonsen - rocksanger

”Koncertsalen er i en klasse for sig. Vi valgte netop Alsion til indspilning af Palle Mikkelborg`s dobbeltkoncert for harpe, blokfløjte og strygere pga. akustikken."

Michala Petri og Lars Hannibal - musikere

”It is an absolutely stunning acoustic that they have manage to create in Sönderborg, it is clear, bright, round and beautiful, and to play and conduct there is just a total pleasure!"

Christian Lindberg - basunist og dirigent

”Tak til alle i Alsion.

Fantastisk sal og sound i særklasse."

Lis Sørensen - popsanger

”Akustikken har en uovertruffen "surround-sound-effekt", der giver lytterne en følelse af at være fuldstændig omgivet af musik. Som musiker føler du, at din klang bliver båret frem."

Thomas Jensen - fløjtenist og dirigent

”Det er en fantastisk sal. Vi har igennem årene spillet fabelagtige succeskoncerter hos jer.
Vi føler os heldige over at spille her."

Schleswig-Holstein Musik Festival