Vent med at blive skilt til i morgen

Begivenhed: Vent med at blive skilt til i morgen

Mandag
04-11-24
19:00

Køb billetter

Et show om svangerskab, moderskab, ægteskab, galskab og du ved... garderobeskab.

Det populære og underholdende foredrag kommer til Koncertsalen Alsion!

Der er meget at tage fat på, når Christina Sander og Nina Claire Crossland går på scenen og taler om de svære, urimelige og til tider latterlige situationer, vi alle kan havne i som kvinde, mor og kæreste.

De to populære influencere skaber et helt særligt fællesskab i salen og indgår i en hylende morsom dialog med publikum om alt fra forventningspres til presseveer. Det hele er godt krydret med nye sandheder om vasketøj, bleskift, madpakker og sexliv - og mangel på samme. Og mon ikke også telefonen ringer hos den berømte krænkelses-hotline?

Gå ikke glip af dette unikke show der giver dig begavet indsigt i graviditet, fertilitetsbehandling, the mental load, løngab, tissekoner og meget, meget mere.

Christina og Nina forsikrer dig om, at de er to blandt mange kvinder, der oplever de samme situationer og har de samme slags udfordringer.

Måske tror du, at det kun er din mand den er gal med? Hmmm... måske er kvinder i virkeligheden gift med den samme mand? Så vent lige med at smide ham ud. Måske er det ikke udelukkende hans skyld!

Christina Sander

Journalist, influencer og mor til 3. Christina er kendt for at dele moderskabets og parforholdets udfordringer med ærlighed og en god portion humor. Hun er kendt for at stå ved sine holdninger, og formidler dem med stor viden og præcision, som skaber et unikt sammenhold blandt hendes følgere.

Christinas Instagram-profil er en blanding af ærlige beretninger, samfundsmæssige udfordringer og hjertevarme øjeblikke.

Nina Claire

Jura-uddannet, influencer og mor til 3. Nina er ikke bange for at dele sine skildringer af livet – altid med en humoristisk vinkel. Ninas Instagram-profil er en blandet pose bolcher af upolerede glimt fra en hverdag, som viser hjemmet både når det er pænt, når det hele sejler og når hun flår sig i håret over moderskab og parforhold.

Med et ærligt og hjertevarmt perspektiv kommer du med helt indenfor i Ninas liv. Med humor og ærlighed sætter Nina en ære i at hendes følgere kan relatere til indholdet og føler sig set.

Vigtigt at vide om billetter

Music&Passion er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage