Venners venner

Begivenhed: Venners venner

Fredag
25-08-23
19:30

Køb billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester fejrer sit trofaste publikum, der i 60 år har bakket op om orkestret.

Inden pausen handler det om farverig, slavisk romantik med musik af Glinka, Dvorák og Rachmaninov. Orkestrets Carmen Rosu er solist i Dvoraks lyriske og inderligt smukke romance for violin og orkester, og hun spiller for første gang med den fantastiske Storioni-violin, som Augustinus-fonden har stillet til rådighed for hende.

Efter pausen spiller orkestret et mesterværk af Mozart, der i symfonilitteraturen blev skabt på rekordtid. På vej hjem fra Wien til Salzburg under et kort ophold i Linz påbegyndte og færdiggjorde han et sprudlende mesterværk der den dag i dag er en søjle i symfonilitterauren.

OBS: Medlemmer af symfoniorkestrets venneforening kan komme gratis til koncerten og tage en ven med. Billetter hentes ved at kontakte Sønderjyllands Symfoniorkester senest dagen før koncerten.

Dirigent: Dimitry Matvienko
Solist: Carmen Rosu, violin
Valdemar Wenzel Most, klaver

Program:
M. Glinka: Ruslan og Liudmilla Ouverture
A. Dvorák: Romance for violin og orkester, Op. 11, f-mol
S. Rachmaninov: 1. sats fra Klaverkoncert nr. 2, Op. 18, c-mol
W.A. Mozart: Symfoni nr. 36. K.425, C-dur (Linz)

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen.

Koncertsalen Alsion

Tilbage