Ung kvinde på podiet

Begivenhed: Ung kvinde på podiet

Torsdag
06-02-25
19:00

Køb billetter

Stephanie Childress dirigerer Sønderjyllands Symfoniorkester igennem Haydn, Britten og Schumann.

Hvor er du om ti år? Stephanie Childress svarer i et interview på meettheartist.online: Hun tænker at hun arbejder med musikken sammen med gode kolleger, og spiller en aktiv rolle i at få ændret uddannelserne indenfor kunst og musik. For, siger hun, jo tidligere man møder kunst, desto bedre.

Det er ikke et spørgsmål om at uddanne flere musikere, men at alle skal have muligheden for at opleve f.eks. den klassiske musik – og det er det hun vil, bringe klassisk musik og kunst ud til så mange mennesker som muligt. Selv spillede fransk-britiske Stephanie Childress violin som barn. Hun er ikke af en musikerfamilie, men fra et hjem hvor alskens aktiviteter blev støttet, og der blev lyttet til Tina Turner og David Bowie. Hun ville egentlig ikke være musiker, men så begyndte hun at gå til prøver på operaer i stedet for til timer i skolen, hørte Britten og Strauss, og så var hun solgt. Hun fortsatte med violinen, og den gav et fundament, så hun kunne begynde dirigentstudierne.

I dag har hun allerede opnået en del af sin drøm, bl.a. dirigeret ved Glyndebourneoperaen i England – der er rost som en af de bedste Mozartfortolkere – og været assisterende dirigent ved St. Louis Symfoniorkester i USA, samt 1. gæstedirigent ved Barcelona Symfoniorkester fra sæson 24/25. Og turnerer rundt i hele verden indtil da.

Program:
J. Haydn: Symfoni nr. 52
B. Britten: Les Illuminations
R. Schumann: Symfoni nr. 3

Dirigent:
Stephanie Childress

Solist:
Benjamin Hulett, tenor

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

Koncertsalen Alsion

Tilbage