Thomas Warberg

Begivenhed: Thomas Warberg

Fredag
31-05-24
19:00

Køb billetter

Du har det ikke fra os, men så er det tid til et nyt show med Warberg! 

Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget!

Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal.

Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Er samfundet?!?! BURDE DET HELE I VIRKELIGHEDEN VÆRE MEGET BEDRE?!?!? ÅH GUD!! 

Vent! 

Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele? 

Og nå ja… Så er han vist også blevet far. 

Du har det ikke fra mig bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på Et storslået menneske, Perfektion, overskud, og andre lorteord, Comedy Tour 16 og Comedy Tour 14.

Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

Vigtigt at vide om billetter

Tajmer Booking er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Bemærk, at der er begrænset udsyn til scenen fra sidebalkonerne.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage