The Dolly Show

Begivenhed: The Dolly Show

Torsdag
13-02-25
20:00

Køb billetter

Kultur i Syd hylder Dolly Parton her i Koncertsalen Alsion.

Glæd dig til en uforglemmelig aften med Dolly Partons dobbeltgænger, Kelly O’Brien, som fra Londons West End har spredt begejstring verden over med ”The Dolly Show” – en hyldest til Dolly Parton.

Hendes stemme er som ingen andens. Dolly Parton er en levende legende. Hun er blandt andet kendt for sine numre "Coat of many Colors", "Jolene", "Nine to Five" og "I Will Always Love You". Stilen er pop med et godt stænk af country.

Australske Kelly O’Brien fanger Dolly lige på kornet. Sangene, de smbevægelser og hendes udstråling går op i en højere enhed og skaber en troværdig Doll.

Underholdning i verdensklasse

Kelly er en entertainer i verdensklasse. Hun leverer hele paletten: den glitrende tøjstil, det smittende humør og den legendariske karisma. Med sit orkester i ryggen og showets flotte opsætning giver Kelly publikum en oplevelse af de store.

Vigtigst af alt: Kelly har en fortryllende stemme og en fejlfri timing, der gør hende til en stor entertainer. Stemmen, energien, livsglæden og en fysik, som i enhver henseende tåler sammenligning med den fantastiske sanger, iværksætter og forretningskvinde fra Tennessee.

BBCs anmelder skrev begejstret, at showet er ”even better than the real thing”. Det er naturligvis store ord, men det ligger fast, at det er et fabelagtigt tribute show for en ikonisk sanger. Det bliver næsten som at opleve selveste Dolly Parton live i Sønderborg.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage