The Amy Winehouse Band

Begivenhed: The Amy Winehouse Band

Søndag
12-11-23
20:00

Køb billetter

The Amy Winehouse Band hylder den store sangerinde i en storslået koncert i Koncertsalen Alsion.

Det originale band, som stod bag Amy Winehouse – både under koncerter og i pladestudiet – giver en koncert for at mindes hendes musik, hendes person og hendes alt for korte liv.

Amy Winehouse fik sin første pladekontrakt som 19-årig i 2003. Hun nåede at udgive to album, inden hun otte år senere døde som 27-årig. I 2009 blev hun valgt som bedste britiske kvindelige sanger ved Brit Awards.

Eftertiden kan takke hendes musikalske mentor, nære ven og bassist i bandet, Dale Davis, for at koncerten er kommet i stand. Bandets medlemmer kan alle deres kram og holder stadig sammen, men uden Amy Winehouse er der tomt ved mikrofonen. Alt materialet ligger klart og sangene er skrevet, men hvem kan tage udfordringen op og levere Amys sange på en troværdig måde?

Valget faldt på en exceptionel ung vokalist, Bronte Shand. Med hende ved mikrofonen og det oprindelige og kompetente band i ryggen, tager hun os tilbage til dengang Amy Winehouse selv trykkede den af ved sine utroligt intense koncerter.

De to album, som Amy Winehouse nåede at udgive, var ret forskellige. Det første, ”Frank”, er ret jazzet og reflekterer hendes tidlige påvirkninger fra jazzens store croonere som Frank Sinatra.

Det følgende og sidste album, ”Back to Black”, afslørede den vildskab og skarphed, som nok er det, de fleste forbinder med Amy Winehouse. Især nummeret ”Rehab”, som er oprørsk og selvbiografisk, står klart i erindringen. Det afspejler den tragedie med stof- og alkoholmisbrug, som desværre endte med at stjæle Amy Winehouse fra os.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage