Svanesøen

Begivenhed: Svanesøen

Fredag
24-01-25
19:30

Køb billetter

The Ukrainian Classical Ballet Kyiv opfører den verdenskendte klassiske ballet, Svanesøen.

I den forgangne sæson i 2023 have ensemblet en fantastisk succes med stående ovationer i hele Skandinavien, Tyskland og Holland.

Ensemblet vender tilbage i 2024 med den kunstneriske leder Ivan Zhuravlev.

- Vi har en stor mission: at repræsentere ukrainsk kultur på verdensscenen, siger balletdirektør Ivan Zhuravlev. Han fortsætter:

- I så svær en tid er det en vanskelig opgave at fremme kultur. Men på grund af det faktum, at vi valgte missionen at repræsentere den ukrainske ballet for seks år siden, har vi ingen ret til at sænke barren. For et par år siden associerede 95 procent af balletmarkedet sig med russisk kultur, men vi definerede vores mission for os selv for længe siden - at vise Ukraine direkte. Så for seks år siden begyndte vi at forberede dette fundament, som vores store bygning kaldet den ukrainske klassiske ballet hviler på. Som balletkompagni forsøger vi at udvide rækken af vores repertoire.

Vigtigt at vide om billetter

PH Show er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage