Soweto Gospel Choir

Begivenhed: Soweto Gospel Choir

Lørdag
30-11-24
20:00

Køb billetter

Afrikanske rytmer i Koncertsalen Alsion.

Det verdenskendte og stort opsatte Soweto Gospel Choir fylder luften med Afrikanske rytmer og gospel sang, når deres nye show ”HOPE” kommer til i Sønderborg.

Koret blev dannet i den fattige bydel Soweto i Sydafrika i 2003, da apartheidstyret blev afløst af nye tider fulde af håb og drømme.

Aftenens show er en hyldest til den til den sydafrikanske frihedsbevægelse, til Nelson Mandela, som voksede op i Soweto og til ærkebiskop Desmond Tuto, som er korets protektor.

Showet indledes med en række af de sange, der inspirerede frihedsbevægelsen i Sydafrika i dens første vanskelige tid og som gav den nye nation håb om en lysere og mere retfærdig fremtid.

Senere i koncerten skifter koret fokus til kampen i USA for ligestilling, og giver fantastiske nye versioner af ikoniske sange af Billie Holiday, James Brown, Otis Redding, Curtis Mayfield og ikke mindst Aretha Franklin. Bølgerne vil gå højt, denne aften, og vil brænde sig fast i erindringen for sin energi, sin positivitet, danserne, kostumerne, farverne og fremfor alt et stort kor, der synger lige fra hjertet.

Soweto Gospel Choir startede ydmygt, men har siden taget verden med storm. Gennem mere end 20 år har koret turneret over det meste af verden og sunget med stjerner som Stevie Wonder, Celine Dion, U2, Beyoncé, Red Hot Chili Peppers, Diana Ross, Josh Groban og mange flere.

Undervejs er koret blevet tildelt hele tre grammyer, senest i 2019, hvor det vandt i kategorien ”Best World Music Album” med ”Freedom”.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage