Schleswig-Holstein Musik Festival

Begivenhed: Schleswig-Holstein Musik Festival

Søndag
11-08-24
19:30

Køb billetter

Schleswig-Holstein Festival Orchester og saxofonist Asya Fateyeva er klar med en usædvanlig smuk koncert.

Sommer betyder festivaltid!

Schleswig-Holstein Musik Festival er klar med endnu en imponerende koncert i Koncertsalen Alsion. Festivalorkestret vender tilbage til Sønderborg. I år har det Asya Fateyeva med som solist på saxofon.

På programmet står Bizets Carmen-suiter samt orkesterværker for saxofon fra Tomasi og Maurice.

Om festivallen

Schleswig-Holstein Musik Festival er en af verdens største og mest betydningsfulde klassiske musikfestivaler og står som et højdepunkt på musikelskeres kalendere hver sommer.

Siden 1986 har festivalen været en af verdens mest spektakulære kulturelle begivenheder. På lige fod med traditionelle koncertsale foregår koncerterne i slotte, kirker og endda på usædvanlige steder som skibsværfter. Koncertsalen Alsion og Sønderborg har været med i næsten to årtier.

Asya Fateyeva, Saxophon
Schleswig-Holstein Festival Orchestra
Duncan Ward, Dirigent

Program
Georges Bizet: Carmen-Suite Nr. 1 und 2
Henri Tomasi: Koncert for saxofon og orkester
Paule Maurice: »Tableaux de Provence« for saxofon og orkester

Vigtigt at vide om billetter

Schleswig-Holstein Musik Festival er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Koncertsalen Alsion kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage