Samarbejdskoncert

Begivenhed: Samarbejdskoncert

Torsdag
25-05-23
19:30

Køb billetter

Stor musik kræver et stort orkester!

En gang om året går Sønderjyllands Symfoniorkester sammen med Schleswig-holsteinisches Sinfoniorchester.

Denne gang er det Sønderjyllands Symfoniorkester og orkestrets chefdirigent Johannes Wildner, som har sammensat programmet til dette års samarbejdskoncert.

Et program, som indledes med Steen Pades fire sange ”Am Abend” for baryton og orkester efterfulgt af Gustav Mahlers ”Das Lied von der Erde” komponeret i årene 1907-08. Uropført 20. november 1911. Sangteksterne er kinesiske digte af bl.a. Li Po (701-762) og Qian Qi (700-tallet), oversat til tysk af Hans Bethge (1876-1946) og udgivet i samlingen Die chinesische Flöte. En usædvanlig sammensætning med den røde tråd som binder en nulevende dansk komponist Steen Pade til tysk senromantik.

Alt dette fremført i et samarbejde mellem et dansk og et tysk symfoniorkester som sammen er oppe på den helt store symfoniske klinge.

Koncertintroduktion kl. 18.30

Chefdirigent Johannes Wildner

S. Pade: ”Am Abend” fire sange for baryton og orkester
G. Mahler: ”Das Lied von der Erde”

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

Koncertsalen Alsion

Tilbage