Sacre

Begivenhed: Sacre

Torsdag
02-11-23
19:30

Køb billetter

Lyden bliver særligt stor denne aften: Sønderjyllands Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester går sammen på scenen!

Kom til koncert og oplev et af de mest spektakulære kunstværker fra det 20. århundrede. Stravinskijs musik var i udgangspunktet af sekundær betydning til dansen i ballet ”Le sacre du printemps”.

Men premieren i Paris i 1913 ændrede alt. Det var en vaskeægte skandalesucces, hvor publikum endte i slagsmål. Musikken indeholder en rigdom af klangfarver og vitalitet der den dag i dag imponerer og begejstrer.

Det er så stor en opgave at realisere Stravinskijs ideer at det kræver to symfoniorkestre. Derfor er Sønderjyllands Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester gået sammen om at spille Stravinskijs mesterværk.


Dirigent: Pierre Bleuse

C. Ives: Central Park in the Dark
A. Scriabin: The Poem of Ecstasy
C Ives: The unanswered Question
I. Stravinskij: Le Sacre du Printemps

Værd at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen.

Koncertsalen Alsion

Tilbage