Rikke Østergaard

Begivenhed: Rikke Østergaard

Mandag
11-11-24
19:00

Køb billetter

Populære Rikke Østergaard er tilbage med en ny omgang "Preben". Hendes nye foredrag tager udgangspunkt i den nye bog, Befri Preben.

Vi fortsætter, hvor vi slap med "Vi havde en fest på arbejde, men så kom Preben". Vi skal nemlig have en fest på arbejdet - igen . Tiden er inde til opgør med unødvendig stress, brok og alt det, der dræner os.

Få en fest og mere energi på arbejdspladsen

Rikke Østergaard er ekspert i social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør. Hendes foredrag er kendt for at være underholdende og samtidigt baseret på den nyeste forskning omkring social intelligens.

I dette foredrag kommer hun ind på, hvordan vi kan minimere smitten og befri vores egen og hinandens indre Preben fra den negative smitte - og derved få mere energi og arbejdsglæde. Foredraget er også et opgør med work-life-begrebet. Arbejdslivet skal leves, ikke bare overstås.

Preben-typer og energibalance

Du vil blive præsenteret for flere Preben-typer i foredraget. For en stor del af befrielsen ligger i at forstå, at alle er forskellige, og at vi arbejder og bidrager forskelligt til fællesskabet. Du får også indsigt i, hvordan du kan styre din følelsesøkonomi, altså din daglige energibalance og dit følelsesmæssige overskud, og få et bedre energiregnskab. 

Du kan se frem til:

  • De fire Preben-typer - forskelligheder forurener
  • Svar på, hvordan vi befrier vi os fra følelsesforurening
  • Hjælp til at befri dig selv og booste din følelsesøkonomi
  • Redskaber til at befri dit team med forventningsafstemning


Om Rikke Østergaard

Med sin baggrund som mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness har Rikke Østergaard specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Hun er Danmarks første erhvervssociolog og fungerer som gæsteunderviser på University of Sydneys lederakademi.

Hun er også forfatter til flere bøger, og bl.a. bestselleren ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben”. I 2024 udkom hendes nye bog “Befri Preben … og få en fest på arbejdet igen”.

Vigtigt at vide om billetter

Tikko er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage