Reuter synger Brahms

Begivenhed: Reuter synger Brahms

Fredag
25-04-25
19:00

Køb billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester og Johan Reuter tager Brahms med på koncertsalens scene.

Han er en af Danmarks største sangere, men vi har ham ikke for os selv. Johan Reuter, bas-baryton, synger på de store scener i udlandet. De seneste år bl.a. i partiet som ægtemanden Barak i Richard Strauss’ Die Frau ohne Schatten – gribende sunget i bl.a. London, New York, Berlin, og heldigvis også på Operaen i København.

Johan Reuter var i en længere årrække en del af Det Kgl. Teaters faste operaensemble og er stadig på scenen der, senest i Heises opera Drot og Marsk, hvor han har var marsk Stig, der hævner kongens overgreb på hans kone, med en stemme, der passer fuldstændig til rollen. En stemme, der kan nå ud til de bagerste rækker i de store operahuse, men som også har den finhed, der gør at han kan synge de mindre formater, liederne. Brahms lieder, Vier ernste Gesänge, til tekster fra biblen, behøver både den kraft og den inderlighed Johan Reuter er berømt for.

Koncerten er lagt i hænderne på den belarussiske dirgent Vitali Aleeksenok, som både dirigerer vor tids musik med sit eget ensemble, er chefdirigent ved operaen i Düsseldorf – og med Sønderjyllands Symfoniorkester har to sværvægtere på programmet Brahms og Beethoven, hans 5. symfoni, Skæbnesymfonien, med den nok mest berømte indledning i musikhistorien.

Program:
W. A. Mozart: Ouverture til Tryllefløjten
J. Brahms: Vier ernste Gesänge
L. v. Beethoven: Symfoni nr. 5

Dirigent:
Vitali Aleeksenok

Solist:
Johan Reuter, bas-baryton

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

Koncertsalen Alsion

Tilbage