Piaf the Show

Begivenhed: Piaf the Show

Torsdag
27-03-25
20:00

Køb billetter

En fortryllende forestilling, der hylder livet og arven efter den legendariske franske sangerinde Edith Piaf.

Édith Piaf var en af de mest ikoniske og internationalt berømte franske sangstjerner nogensinde. Hun startede sin karriere som varieté- og koncertsangerinde og huskes især for evergreens som "La vie en rose", "Non, je ne regrette rien" og "Milord". Hun var en personlighed ud over det sædvanlige, inspirerede andre sangskrivere og var mentor for mange unge kunstnere.

Godt 60 år efter hendes død vækkes Édith Piafs fantastiske sange til live på Alsion med ”Piaf The Show” - det største franske show de senere år, som har turneret verden over og høstet fabelagtige anmeldelser.

Med over 600 forestillinger i flere end 50 lande og godt en million solgte billetter har ”Piaf The Show” udbredt arven fra Edith Piaf til nye generationer verden over. Skabt og instrueret af Gil Marsalla, er ”Piaf The Show” beskrevet som ”Det Smukkeste Hyldestshow Nogensinde Produceret Om Edith Piafs Karriere” af hendes venner og kolleger, heriblandt hendes sekretær Ginou Richer, og kollegerne Charles Dumont og Charles Aznavour.

Som showets stjerne og fortolker af Piafs sange optræder Nathalie Lermitte, som selv har en lang karriere som sangerinde. Hun begyndte som barnestjerne og har siden været øverst på plakaterne på de franske scener.

Showet er en videreudvikling af ”Piaf Le Spectacle”, som blev udsolgt både i Carnegie Hall i New York og på Olympia i Paris. I to dele på hver 45 minutter fortæller ”Piaf The Show” historien om Édith Piafs karriere gennem hendes uforglemmelige sange, båret frem af en original scenografi, der rummer projektioner af unikke billeder af Édith Piaf – billeder, der aldrig har været vist før.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage