Nytårsgalla

Begivenhed: Nytårsgalla

Torsdag
09-01-25
19:00

Køb billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester og Sønderborg Pipes and Drums spiller nytåret ind.

Er du klar til at starte det nye år med stil? Du er hermed inviteret til vores fantastiske Nytårsgalla, hvor vi sætter traditionerne i højsædet og danser ind i det kommende år med den overdådige lyd af skøn wienermusik!

Gør dig klar til at lade dig fortrylle af de smukke toner og den livlige atmosfære, der kendetegner wienermusikken – alt fra Strauss’ An der schönen, blauen Donau til Lumbyes Champagnegalop. Vi har også en enestående sopran med til koncerten, nemlig den amerikansk-russiske sopran Anastasiya Roytman.

Lad os hæve vores glas og springe ind i det nye år med en uforglemmelig aften fyldt med musikalsk magi og festlig jubel!

Program:
En ægte Wiener-aften med smukke arier fra bl.a. Carmen, Romeo og Julie og Flagermusen.

Dirigent:
Nathan Brock

Solist:
Anastasiya Roytman, sopran

Medvirkende:
Sønderborg Pipes and Drums

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

Koncertsalen Alsion

Tilbage