Nordisk jul

Begivenhed: Nordisk jul

Torsdag
12-12-24
19:00

Køb billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester, Helene Blum og Harald Haugaard inviterer til nordisk jul.

Sangeren og sangskriveren Helene Blum har sammen med violinisten og komponisten Harald Haugaard markeret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den rige og levende nordiske kulturarv.

De har siden 2007 ladet julens musik, traditioner og fortællinger udfolde sig i en årligt tilbagevendende nordisk juleturné, hvor deres egne sange og kompositioner møder originale fortolkninger af gamle viser, salmer og dansemusik i et tidløst univers, der på en og samme tid klinger genkendeligt og dog sært fornyende.

Til disse koncerter foldes den nordiske julekoncert ud i stort format, når Sønderjyllands Symfoniorkester møder de to folkemusikere under Phillip Fabers ledelse.

Træet er rejst, pynten er sat, strengene er stemte, og alle er inviteret med til nordisk julefest med lys og liv og med håbet om, at koncertens ro og skønhed bærer hjertets efterklang ind i den travle juletid.

Program:
Programmet bindes nænsomt sammen af orkestersatser af kendte nordiske komponister.

Dirigent:
Phillip Faber

Solister:
Helene Blum, sang
Harald Haugaard, violin

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

Koncertsalen Alsion

Tilbage