Nøddeknækkeren

Begivenhed: Nøddeknækkeren

Søndag
08-12-24
19:00

Køb billetter

Oplev den verdensberømte ballet "Nøddeknækkeren", opført af ukrainske balletstjerner. En magisk start på julen for hele familien!

Balletten “Nøddeknækkeren” er ideel som den første ballet, som børn vil stifte bekendtskab med. Derudover vil balletten helt sikkert tilbyde både små tilskuere og voksne balletelskere en følelse af beundring for skønheden og fylde alle med juleferiestemning!

Dansende snefnug, Nøddeknækkerprinsen, legetøjssoldater og Sukkerfeen bliver levende i denne magiske, tidløse familieklassiker.

Oplev et fantastisk eventyr med en lille pige ved navn Clara, da hun falder i søvn på juleaften. Hun møder sin prins, konfronteres med en kamp af kæmpestore mus og rotter, og bliver hvirvlet ind i det fantastiske slikland.

Historien er meget mere end bare en julefortælling. Det er en historie om at vokse op, hvilket også afspejles i dansen.
Det er en smuk fortælling, og dansens universelle sprog er forståeligt for ethvert publikum.

Balletten præsenteres i samarbejde med den norske organisation “Kultur for Folket” for at støtte ukrainsk klassisk balletkunst og ukrainske kunstnere, som ikke har mulighed for at optræde i deres hjemland.

Vigtigt at vide om billetter

Ballet for Folket AS er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan sælger ikke billetter og kan ikke hjælpe med billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage