Nikolaj Jacobsen

Begivenhed: Nikolaj Jacobsen

Onsdag
24-05-23
19:00

Køb billetter

Glæd dig til et unikt foredrag med træner for det danske herrelandshold, Nikolaj Jacobsen.

Kom tæt på idrætsmanden, der har skrevet sig ind i håndboldhistorien og vundet Danmarks hjerter med sin  personlighed og særlige bedrifter som først spiller og siden træner.

Vejen til succes

Gennem hele sin barndom og opvækst havde han hørt om det danske VM-sølv i 1967, men nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i den aktive karriere, han måtte indstille på grund af skader.

Siden gik han trænervejen. Det er lykkedes for Nikolaj Jacobsen, der har skrevet sig ind i dansk og international håndboldhistorie med foreløbig to gange VM-guld og en OL-sølvmedalje.

Verdens bedste

Landstræneren vil blandt andet fortælle om de menneskelige tricks, han benytter for at få spillerne til at yde mere og bedre, end de selv troede var muligt.

Glæd dig til et væld af underholdende anekdoter. Hør eksempelvis om, hvordan han flere gange har taget barske opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.

Vigtigt at vide om billetter

Tikko er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage