Neil Diamond Songbook

Begivenhed: Neil Diamond Songbook

Onsdag
08-11-23
20:00

Køb billetter

Neil Diamond er stoppet med at spille koncerter på grund af svigtende helbred. Men i kulissen står en gruppe musikere klar, som kan levere varen.

Neil Diamond har solgt over 130 millioner albums på verdensplan. Det gør ham til en af de bedst sælgende artister nogensinde.

Samtidig har han formået at levere en lang række ørehængere og smashhits. Blot for at nævne nogle få: "Cracklin 'Rosie", "Song Sung Blue", "Longfellow Serenade" og - ikke mindst - den absolut fantastiske "Sweet Caroline".

Neil Diamond genopstår

“HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” har oplevet kæmpe succes over hele kloden med deres fantastiske show, der i alle henseender strutter af musikalitet og ægte livsglæde.

Publikum bliver taget med til at fejre Neil Diamonds store sangskat. Stemningen får et ekstra boost gennem brug af billeder, video og diverse fortællinger.

“HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” vil danne en fest for publikum, mens det på samme tid hylder legenden, alle elsker.

“HELLO AGAIN – The Neil Diamond Songbook” har blandt andet optrådt i Londons legendariske O2 og The Royal Concert Hall. Det siger en del om den kvalitet, showet lægger for dagen. Og alle vegne har de været forfulgt af fantastiske anmeldelser.

Vigtigt at vide om billetter

Søren Højbjerg Booking er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til billetudbyderen.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage