Naturally 7

Begivenhed: Naturally 7

Søndag
29-10-23
20:00

Køb billetter

A capella, når det er bedst. Vær klar til at blive blæst bagover af de menneskelige instrumenter!

Der venter publikum et brag af en koncert, når vinderen fra Verdens Vildeste Talenter atter gæster Alsion.

Det er en ganske usædvanlig sanggruppe, der har fundet vej fra Harlem i New York til Koncertsalen Alsion.

Naturally 7 er berømt for at give a capella en ny drejning. Det er i lige dele enestående og underholdende. De går også under navnet "The Human Instruments", de menneslige instrumenter.

Hvert af de syv medlemmer har lært sig at gengive et instrument - og bruger KUN stemme og hænder. En lyder som trommer, en anden som guitar, trompet eller harmonika. Alt imens holder gruppen den flerstemmige sang kørende.

Naturally 7 kan deres kram. De er naturtalenter med over 20 års erfaring fra de store scener verden over. Som fast support på fire af Michael Bublé’s verdensturnéer har de optrådt sammen 467 gange i 25 lande foran fire millioner tilhørere.

I 2020 deltog de i Verdens Vildeste Talenter med James Corden som vært. Her nåede de som spået finalen og vandt i kategorien "verdens bedste gruppe". 

Glæd dig til at genhøre en stribe af tidernes største hits på en helt ny måde og nyd gruppens charmerende udstråling. Sange som In the Air Tonight af Phil Collins får en helt ny dimension, som skal opleves.

Vigtigt at vide om billetter

Kultur i Syd er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes til arrangøren.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage