Mahlers 2. symfoni

Begivenhed: Mahlers 2. symfoni

Torsdag
30-05-24
19:30

Køb billetter

Stor musik kræver et stort orkester. Derfor går Sønderjyllands Symfoniorkester og Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester sammen om at spille Mahlers Genopstandelsen.

”En symfoni skal være som verden - den skal omfatte alt”.

Det er den østrigske dirigent og komponists definition på en symfoni. Hans symfonier er alle generøse tonemalerier, der favner alle facetter af symfoniorkestrets udtrykskraft - fra sagte visken til det helt store symfoniske brus.

Der er mulighed for en oplevelse ud over det sædvanlige, når Sønderjyllands Symfoniorkester går med Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester om at opføre Mahlers 2. symfoni.

Orkesterklang og poesi smelter sammen i ét, når sangsolister, kor og et dobbelt-symfoniorkester opfører et værk, der siden sin førsteopførelse har stået som en milepæl i musikhistorien pga. sin overvældende skønhed og intensitet.


Dirigent: Ingo Martin Stadtmüller
Kor: Haus – und Extrachor des Landesteathers
Extrachor der Statsoper Hamburg

Vigtigt at vide om billetter

Sønderjyllands Symfoniorkester er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Koncertsalen Alsion kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Koncertsalen Alsion råder over tre kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt selv at medbringe mad i Koncertsalen Alsion. Ønsker du at spise inden forestillingen, kan du forlænge din aften med et besøg i Cafe Alsion inden forestillingen. 

  • Eksterne links

Koncertsalen Alsion

Tilbage